Indiánsky horský šaman z Peru – indiv.konzultácie

Map Unavailable

Dátum/čas
Date(s) - 23/10/2020 - 25/10/2020
9:00 - 18:00

Miesta konania
Klub Maitrí BA, Hattalova 12/C, BA-Nové Mesto


Individuálne konzultácie a unikátne očisty s indiánskym horským šamanom z Peru.

Máme jedinečnú šancu spoznať krásu a silu duchovna iného kontinentu a kultúry.

Don Julian – Indiánsky horský šaman – Cusco, PERU – Individuálne očisty, liečenia a konzultácie

Don Julian je peruánsky horský šaman s dlhoročnými skúsenosťami v oblasti harmonizácie tela, mysle a ducha za sprievodu vibrácíí špeciálnych šamanských nástrojov, ako sú rôzne druhy fláut, bubnov, misiek, zvončekov a iných špecialnych nástrojov vyrobených napríklad z rôznych plodov. Vibrácie týchto nástrojov harmonizujú ako fyzické, tak mentálne a éterické telá. Zároveň odblokovávajú energetické bloky a rozpúštajú tzv.ťažkú energiu vo všetkých telách. Používa rôzne techniky  a kombinácie nástrojov, meditačné techniky, malé rituály

Dlhé roky je vyhľadávaný skupinami ľudí, ktorí sa zaujímajú o duchovný rozvoj a harmonizáciu.

Po mimoriadnom  4hodinovom  očistnom seminári a meditáciách o Živloch v piatok 2.10.2020 sme všetci  v nadšení  pochopili, že duchovno, viera, pokora a aj meditácia má rôzne hranice, cesty a pomenovania.

A keďže je problematické odletieť do Peru,  ponúkame Vám ďalšiu možnosť stretnúť výnimočné duchovno, liečebné techniky, meditácie, rituály, čistenia a starú kultúru iného kontinentu.

Individuálne stretnutia

Don Julian počas sedenia zharmonizuje a vyčistí vaše telá (fyzické aj mentálne a éterické telá), spustí liečivé procesy v tele aj mysli, odblokuje energetické bloky, rozpustí tzv. ťažkú energiu a zosúladí zharmonizuje Vaše energie.

Čas:           23.10. (piatok len od 16.00  ) 25.10 nedeľa vždy o celej hodine podľa individuálnej dohody

Proces individuálneho stretnutia trvá podľa potreby od 45min po 1,30 hod, podľa toho, kto koľko času potrebuje. Don Julian nepočíta čas, vždy u každého urobí všetko, čo je potrebné.

Cena:        60 eur (možné zaplatiť na účet Klubu Maitrí: SK13 0200 0000 0035 66077158 alebo na mieste)

Miesto:    Klub Maitrí, Hattalova 12/C, Bratislava – Nové mesto

(blízko obchod.centra Pollus – teraz Vivo, parkovanie v okolí Klubu pohodlné a bezplatné

Prihlásenie:

Záujem o účasť, preferovaný deň a hodinu (napr. sobota 9.00, 10.00 …do 18.00) nahláste, prosím, mailom na maitri@maitri.sk, Možnosť účasti vo vami zvolenom čase spätne potvrdíme mailom.