Indiánsky horský šaman z Peru – Individuálne konzultácie a meditácie

Map Unavailable

Dátum/čas
Date(s) - 10/06/2023
9:00 - 16:00

Miesta konania
Klub Maitrí BA, Hattalova 12/C, BA-Nové Mesto


Máme jedinečnú šancu spoznať krásu a silu duchovna iného kontinentu a kultúry

Pozývame Vás na stretnutie s Indiánskym horským šamanom, Donom Julianom z Peru, Cusca

Don Julian – Indiánsky horský šaman – Cusco, PERU

Don Julian je Peruánsky horský šaman s dlhoročnými skúsenosťami v oblasti harmonizácie tela, mysle a ducha. Považuje sa za Majstra vibrácíí špeciálnych šamanských nástrojov, ako sú rôzne druhy fláut, bubnov, misiek, zvončekov a iných špecialnych nástrojov vyrobených napríklad z rôznych plodov. Vibrácie týchto nástrojov harmonizujú ako fyzické, tak mentálne a éterické telá. Zároveň odblokujú energetické bloky a rozpúšťajú tzv. ťažkú energiu vo všetkých telách. Používa rôzne techniky  a kombinácie nástrojov, meditačné techniky a malé rituály.

Don Julian počas hodinového sedenia zharmonizuje a vyčistí vaše telá (fyzické aj mentálne a éterické telá), spustí liečivé procesy v tele aj mysli, odblokuje energetické bloky, rozpustí tzv. ťažkú energiu a zosúladí zharmonizuje Vaše energie. Používa rôzne techniky  a kombinácie nástrojov.

Proces individuálneho stretnutia trvá podľa potreby od 45min po 1,30 hod, podľa toho, kto koľko času potrebuje. Don Julian nepočíta čas, vždy u každého urobí všetko, čo je potrebné.

Individuálne liečivé meditácie a stretnutia s Donom Julianom môžete absolvovať   v Klube Maitrí na Hattalovej ul. 12/C, Bratislava – Nové mesto, nasledovne:

Termíny:              

sobota 10.6. 2023 od 9.00 – 15.00

sobota 8.7. 2023 od 9.00 – 15.00

Cena : 65 eur (možné uhradiť na mieste alebo prevodom účet ako dar pre Majstra a Klub Maitrí)

Ďalšie informácie:

Svoj záujem o individuálnu liečivú konzultáciu (liečenia mysle, duše aj tela, harmónie v nás) nahláste mailom na maitri@maitri.sk  alebo tel. 0904 755 150, a uveďte aj prioritný orientačný časový údaj  – napr. sobota, 6.5. o 9.00 – 10.00 – 11.00 – 12.00 – 14.00 – 15.00 (stretnutie môžete aj opakovať, dokonca je vítané pokračovať v začatej duchovnej a meditačnej práci)

Dostupnosť zvoleného termínu potvrdíme na Váš email spolu s inštrukciami pre stretnutie.

Don Julian venuje každému maximálnu pozornosť,  koncentráciu a silu, preto viac ako 6 ľudí za deň neprijme.  Prosím, rešpektujte obmedzenú kapacitu termínov.

Iné informácie

  • príďte v pohodlnom oblečení kvôli sedeniu či ležaniu na zemi
  • na mieste je možné zakúpiť aj nechať si posvätiť máličko originálnych Indiánskych posvätých predmetov (veríme, že tak bude), je dobré si priniesť drobnú hotovosť
  • Don Julian hovorí prioritne španielsky, trochu anglicky (ak opomenieme rodné Indiánske nárečia), na mieste bude tlmočníčka Anka, ktorá jednak ovláda perfektne španielčinu, ale aj všetky Indiánske peruánske rituály po mnohonásobných pobytoch v Peru
  • Klub Maitrí sídli na Hattalovej 12/C, Bratislava – blízko obch. centra Vivo (niekedy Pollus), v uličke rodinných domov dohora, oproti jazeru Kuchajda, zástavka električky Zátišie. Parkovanie v okolí budovy pohodlné a zadarmo. Vchod C v zadnej, sivej časti budovy (je modro-sivá), Klub je na 1.poschodí
  • pre akékoľvek informácie volajte 0904 755 150 – Janka Sušková