Indiánsky horský Šaman z Peru – meditácia – Aktivácia Čakier

Loading Map....

Dátum/čas
Date(s) - 09/06/2023
16:30 - 20:00

Miesta konania
DK Ovsište,tanečná škola Poďme spolu tancovať


Meditácia Čakry

s Indiánskym horským šamanom, Donom Julianom, Peru, Cusco

Vstúpme na našu cestu s novou silou a energiou

 Pozývame Vás na 3 hodinové stretnutie

Meditácia očisty a aktivácie Čakier

Prostredníctvom  duchovnej práce na čakrách – srdcovej, solar plexus, brucho, panvy cez indiánske šamanské techniky očisty, harmonizovania, vibrácie a meditácie dosiahnutie pokoja a hojnosti

 Máme jedinečnú šancu spoznať krásu a silu duchovna iného kontinentu a kultúry

Don Julian je peruánsky horský šaman s dlhoročnými skúsenosťami v oblasti harmonizácie tela, mysle a ducha za sprievodu vibrácíí špeciálnych šamanských nástrojov, ako sú rôzne druhy fláut, bubnov, misiek, zvončekov a iných špecialnych nástrojov vyrobených napríklad z rôznych plodov. Vibrácie týchto nástrojov harmonizujú ako fyzické, tak mentálne a éterické telá. Zároveň odblokovávajú energetické bloky a rozpúštajú tzv.ťažkú energiu vo všetkých telách. Používa rôzne techniky  a kombinácie nástrojov, meditačné techniky, malé rituály. Dlhé roky je vyhľadávaný skupinami ľudí, ktorí sa zaujímajú o duchovný rozvoj a harmonizáciu.

 Počet účastníkov                       Max. 25

Cena:                                             45 eur (ako dar pre Majstra – možnosť zaplatiť v hotovosti na mieste alebo prevodom na účet Klubu Maitrí: SK13 0200 0000 0035 66077158)

Čas:                                                  piatok, 09. 06. 2023, 16.30 – 20.00

Miesto:                                           Tanečná škola Poďme spolu tancovať

Ovsištské námestie 1, (v budove bývalého kultúrneho domu Ovsište – na 1. poschodí na konci chodby, oproti požičovni kostýmov, v časti nad potravinami Terno.Pred budovou je veľké parkovisko – parkovanie zdarma. Mapy: https://goo.gl/VWHe8X

Iné informácie:

  • Počet miest obmedzený na max 25 osôb. Záujem o účasť nahláste, prosím, na maitri@maitri.sk do štvrtka 08.06. 2023. Možnosť účasti do naplnenia počtu potvrdíme emailom.
  • Počas meditácie sa Don Julian čiastočne venuje aj individuálne každému z nás – v rámci aktivácie a očisty jednotlivých čakier pristúpi k nám a posilní energiou, čo je potrebné. Preto je vhodné pohodlné oblečenie, v miestnosti budeme bosí a sedieť na zemi alebo ležať.
  • Meditačné podložky sú dostupne na mieste, ak chcete, doneste si svoju.
  • Voda, káva, čaj, malé občerstvenie cez prestávku k dispozícii na mieste