Rinpoche Tulku Lama Lobsang

Loading Map....

Dátum/čas
Date(s) - 18/08/2016 - 21/08/2016
Celodenná

Miesta konania
Zámok Smolenice


LAMA_ALAMA_BRinpoche Tulku Lama Lobsang na Slovensku

Tibetský duchovný vodca

8. reinkarnácia tibetského lámu Nyentse

Budhistický majster, učiteľ, liečiteľ, lekár tradičnej tibetskej medicíny a astrológ

 

Tibetské budhistické učenie – 8 princípov transformácie mysle

(8 Verses of Mind Transformation)

 

 18.8.2016 od 16:00 – 21.8.2016 do 13:00

 

Prežite 4 dni s tibetským lámom, učte sa, cvičte pri východe slnka Lu-jong, starú tibetskú jógu, meditujte, strávte čas v prekrásnom prostredí Smolenického zámku, vysoko na skale obklopení krásnou prírodou a starým učením vzácneho lámu.

 

Obsah seminára:

„Cesty hľadania oslobodenia, prebudenia a osvietenia vedú cez naše láskyplné myšlienky dávania a pomoci druhým. Považujme tých druhých za vzácnych, za nadradené bytosti a našich učiteľov.  Naučme sa hľadieť na tých, ktorí nám nevyhovujú, na tých, ktorých súdime ako zlých  – ako na niečo vzácne, čo nás učí trpezlivosti, pokore, sile, odpúšťaniu a milosrdenstvu. Naučme sa na nich pozerať ako na našich učiteľov na ceste. Vyhnime sa negatívnym emóciám, vnemom a utrpeniu, ku ktorému vedú.  Naučme sa svoju silu, úspech a víťazstvá rozdať iným, zdieľať s inými, ponúknuť ich v láske druhým.  Nahliadnime na skutočnosť, ako na chvíľu, ktorá je tu a teraz, ale podlieha zmene, pominie sa, aby prišla iná chvíľa a iná skutočnosť.

Učenie o 8  základných princípoch – veršoch transformácie mysle  v sebe obsahuje najvzácnejšie učenia a poznatky  cesty k pozitívnemu životu, mysleniu a nazeraniu na svet.“

 

 

Cena:

V cene pobytu je započítaný 3x nocľah podľa typu zvolenej izby, plná penzia v rátane ľahkého občerstvenia cez prestávky, program na 4 dni pobytu, poplatky za koždodenné učenia, cvičenia a meditácie. Parkovanie na nádvorí zámku je dostupné a bez poplatku.

Jednoposteľová izba – 440€

Dvojposteľová izba – 420€

Trojposteľová izba – 400€

 

Ďalšie informácie:

  • doniesť si podložku na sedenie na zemi, pohodlné športové oblečenie
  • pôda, kde je láma, sa podľa starých budhistických tradícií považuje za posvätnú, a preto na ňu nevstupujeme obutí – pred miestnosťou je potrebné sa vyzuť (topánky nechať pred miestnosťou, kde budú strážené alebo vložiť do ruksaka a zobrať si do miestnosti)
  • POZOR, počet miest je obmedzený kapacitou miestnosti na max. 50 osôb, čo však zaručuje priamy kontakt a otvorenú komunikáciu s Lámom Lobsangom
  • Doprava individuálne

 

Rezervácia pobytu:

  • Rezervácia pobytu e-mailom na maitri@chello.sk alebo maitri@maitri.sk (platná po uhradení sumy)
  • Telefonicky na 0904 755 150
  • Uveďte vždy Vaše meno, mailový kontakt a požiadavku na počet rezervovaných pobytov

 

Inštrukcie k platbe:

  • Platbu v adekvátnej výške podľa počtu účastníkov zaslať na č.ú. SK13 0200 0000 0035 6607 7158. Do správy pre prijímateľa uveďte: meno a počet osôb nahlásených na pobyt napr. FeroMrkvicka- 4x.
  • Ako variabilný symbol uveďte dátum narodenia – len deň a mesiac – napr. 2307
  • Po obdržaní platby Vám na Vami uvedenú mailovú adresu potvrdíme obratom jej prijatie a formálne potvrdenie o zaregistrovaní na pobyt, ktoré bude slúžiť ako Váš doklad pri vstupe na zámok.